quinta-feira, 14 de fevereiro de 2008

[leia] INTENSIVÃO – Aula de Inglês com o Prof. Pedro Filho

A noite de ontem ficou por conta do Prof. Pedro Filho que inovou e levou o seguinte texto para os alunos:


 

Leia o texto abaixo e responda as questões que seguem, é importante que você não utilize dicionário e não consulte ninguém.

150 g. farin

250 g. sirup

150 g. margarine

1/2 tsk. nellike

1 tsk. ingefaer

3 tsk. kanel

2 tsk. natron

1 aeg

ca. 550 g. mel


 

Glasur:

1 aeggehvide

150 g. Flormelis

Smelt farin, sirup_og margarine i en gryde. Tag den af varmen. Ror Krydderier og natron i. Kol massen helt af. Ror mel og aegihold lidt mel tilbage. AElt deje sammen. Lad den hvile i koleskab til naeste dag eller laengere. temperer dejen et par timer og aelt den ingennem inden brung.

Rul deje ud i 1/2 cm tykkelse og stik eller skaer figurer ud - husk et hul til silkebandet.

Bag ved 200º C i ca. 8 min. Lad kagerne sta et ojeblik pa pladen, for de laegges til afsvaling pa en bagerist.


 

Glasur:

Ror aeggehvide og flormelis smmen til en stiv masse. Fyld den i en lille pose af plast. Klip et fint hul i et hjorne og dekorer kagerne med navne eller monster. Traek et rodt silk eband gennem hullet og haend kagen op. Smager bedst after et dogn.


 

SOBRE O TEXTO:


 

1.Qual o tipo de texto que é apresentado?

2. Qual a medida de farinha, margarina e ovo pedida no texto?

3. O que você entende pelo termo "smelt"?

Seja o primeiro a comentar

PUBLICIDADE

Arquivo do blog

  ©Template by Dicas Blogger

TOPO